Videoguider

Vi har laget en rekke videoer som demonstrerer de ulike kommandoene og oppgavene du kan utføre på din BagID og i BagID-appen.

Tilbakestilling (Factory reset)

Trykk fem ganger på høyre knapp etterfulgt av tre klikk på venstre knapp. Trykk så fort du klarer for å få gjennomført kommandoen. Det kan tenkes at du trenger flere forsøk for å få det til ettersom knappene på BagID'en er tunge og kan oppleves vanskelig å trykke på.

Pare BagID'en med din telefon

Videon demonstrerer hvordan du parer din BagID med appen for første gang. Vi anbefaler også at du leser hvordan du setter opp BagID'en din her.

Legge til og overføre et bilde til BagID'en

Åpne BagID-appen og finn 'BagIDs' i menyen. Velg BagID'en din og scroll ned til du finner 'Add new image' (legg til nytt bilde). Det er flere bilder du kan velge mellom. Personaliser bilde ved å legge til navn og telefonnummer. Selve bildeoverføringen kan ta noen minutter. Du kan også benytte denne guiden dersom du ønsker å fjerne en tidligere bagasjetag fra displayet.

Sjekke inn bagasje

Legg til flyvningen din og sjekk inn bagasjen din i BagID-appen! Vær oppmerksom på at å benytte seg av den elektroniske bagasjetagen krever at du har et aktivt abonnement. Les mer om våre abonnement her.

Hvordan legge til BagID i Apple Hvor er?

Denne videoen viser deg hvordan du kan aktivere sporing på din BagID 2 for Apple. Hvis du ikke aktiverer sporingen, vil ikke BagID'en bli synlig i Hvor er?-appen. Trykk og hold nede venstre knapp i omtrent 10 sekunder (tell sakte). Mens du fortsatt holder inne venstre knapp, trykk én gang på høyre knapp.

Tilbakestille Apple Hvor er?

Du kan utføre denne kommandoen hvis du opplever problemer med Apple Hvor er?-funksjonaliteten på din BagID 2 for Apple. Trykk og hold inne venstre knapp i minst 10 sekunder (tell sakte). Mens du fortsatt holder inne venstre knapp, trykk tre ganger på høyre knapp. En melding som bekrefter tilbakestillingen skal bli synlig på skjermen.

Hvordan legge til BagID i SmartThings Find

Denne videoen demonstrerer hvordan man setter opp sporingen på BagID 2 for Samsung. Begynn med å aktivere sporingsfunksjonaliteten. Åpne så SmartThings Find-appen (forhåndsinstallert på din telefon), og legg til BagID'en.

Tilbakestille SmartThings Find

Du kan utføre denne kommandoen hvis du opplever problemer med SmartThings Find funksjonaliteten på din BagID 2 for Samsung. Trykk tre ganger på venstre knapp (slik som reboot). Hold deretter inne den høyre knappen til du ser det røde lyset slutter å blinke.

Montere festeetuiet til bagasjen din

Festeetuiet vårt i enten vegansk eller premium skinn er den mest fleksible og luksuriøse festeanordningen for din BagID. Se videoen for å se hvordan du fester BagID'en på en sikker måte på din koffert. Vær oppmerksom på detaljene.

Montere festeplaten til bagasjen din (harde kofferttyper)

Følg instruksjonsvideoen for å montere festeplaten på en trygg måte til din hardshell koffert. Denne festeanordningen er en mer permanent løsning å feste BagID'en til din koffert.

Montere festeplaten til bagasjen din (myke kofferttyper)

Følg instruksjonsvideoen for å montere festeplaten på en trygg måte til din myke koffert. Denne festeanordningen er en mer permanent løsning å feste BagID'en til din koffert.